Uit de evaluaties

"Voor mij is de cursus boven verwachting verlopen. Door de persoonlijke aanpak, het aansluiten bij mijn startniveau en de stimulans om zoveel mogelijk te oefenen heb ik korte tijd veel grotere sprongen gemaakt dan gedacht. Vooral heb ik door de aanpak vertrouwen gekregen om zoveel mogelijk in het Frans te spreken zonder bang te zijn om fouten te maken.
De lessen waren plezierig en ontspannen, in die omgeving heb ik juist heel hard geleerd. De lesinhoud werd volledig toegepast op het werk wat we als trainers in Frankrijk gingen doen, en er werd volop meegedacht hoe we onze woordenschat en kennis zo passend mogelijk konden maken voor ons doel. (…)Wat we zelf wilde leren stond centraal, dat heb ik zeer gewaardeerd."
Dhr van der Horst uit Zwolle, namens de trainingsbureau In Tense (zakelijk Frans)

“Ik wil je normaal bedanken voor de prettige samenwerking. Ik vertrek met goede moed richting Wallonie volgende week; met mijn Frans voel ik me nu toch zeker genoeg om de uitdaging aan te gaan”
Dhr van Tilburg uit Oploo (zakelijk Frans)

“Ik wil in september een webwinkel starten. Ik heb inmiddels al veel producten ingekocht in Frankrijk ! En dankzij jullie kan ik me heel goed redden ! “
Mevr. Henderiks uit Zwaenestede (zakelijk opfris Frans)

“Ik vond het lesmateriaal heel duidelijk en erg goed ! Ik heb heel veel geleerd in een korte tijd en op een leuke manier ! Het verschil tussen voor en na de cursus is echt groot !”
Mevr. B. uit Nijmegen (groepscursus beginners)

“Je leert heel anders Frans leren !"
Mevr. van Donzel uit Nijmegen (groepscursus opfris)

"De lessen zijn prettig, praktijk gericht en ontspannen. Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd”
Dhr Knuiman uit Wijchen (groepscursus opfris)

"De lessen waren echt fijn omdat het zulke kleine groepen zijn, heb je ook goede individuele momenten, ook goed om het uitspreken goed onder de knie te krijgen. Iedereen komt evenveel aan de beurt en wordt goed gestimuleerd om goed mee te doen. Echt goede ervaringen !!!"
Mw van de Graaf uit Cuijk (groepscursus beginners)

"Ik heb eindelijk mijn cijfer voor de toets teruggekregen en het was een 6,8. Dus daar was ik heel blij mee, maar nog mooier is dat ik Frans hierdoor met een 6 heb afgesloten!! iets wat ik zelf niet had durven verwachten. Nogmaals heel erg bedankt voor de leerzame, maar zeker ook gezellige Franse lessen."
N. Komduur uit Bemmel (bijles)

  • referenties-cursussen-123francais
  • referenties-franse-les-123francais
  • referenties-prive-les-123francais