123Français is in 2007 opgericht na een intensieve en plezierige samenwerking tussen twee docenten, Maryline en Claude. Sindsdien geven zij met veel enthousiasme en plezier Franse lessen voor alle niveaus aan particulieren en bedrijven.

Zij hebben hun onderneming opgebouwd op 5 belangrijke waarden waaraan zij veel  belang hechten :

  • kwaliteit
  • flexibiliteit
  • persoonlijke aandacht
  • prettige werksfeer
  • resultaat

Docenten en geboren Françaises

Claude en Maryline zijn beiden echte Françaises met ruime ervaring in het onderwijzen van de Franse taal aan particulieren en aan bedrijven. De Franse taal en cultuur is hun moedertaal en hun vak ! Zij hebben uiteraard nog veel contacten in Frankrijk. U leert dus het Frans zoals het in Frankrijk gesproken wordt. U leert ook veel nuttige uitdrukkingen die vaak voorkomen in een conversatie met een Fransman. Zij garanderen u een effectieve feedback zodat u snel resultaat behaalt.
Omdat zij ook de Nederlandse taal en cultuur beheersen, weten zij dus goed wat voor een Nederlander moeilijk is als hij/zij de Franse taal wil leren. Zij kunnen u dan makkelijker helpen als u moeilijkheden ondervindt.

Maryline Loysel Delubriat docent medeoprichter 123fraincais

Maryline Loysel-Delubriat is in Colmar (Elzas) geboren. Zij heeft 3 jaar aan de Universiteit van Strasbourg Franse taal en literatuur gestudeerd en verder aan de universiteit van Grenoble de master « Frans als vreemde taal » (Français langue étrangère) gehaald. Naast de theorie heeft ze de stap genomen om in Nederland haar praktische stage in te vullen. Zij heeft 3 jaar aan de Universiteit Nijmegen spreek- en luistervaardigheid gegeven aan studenten van verschillende niveaus. In 2002 en 2003 heeft zij aan de Universiteit Utrecht gestudeerd en het diploma docent Franse taal eerste graad gehaald. Daarna heeft zij succesvolle ervaring opgedaan in taleninstituten en op middelbare scholen.

Linkedin

Claude Nijst Adam docent linkedin 123fraincais

Claude Nijst-Adam is geboren in de Bourgogne, vlakbij Nevers. Ze heeft aan de hogeschool voor Toerisme de Franse cultuur, geschiedenis en aardrijkskunde gestudeerd. Door haar reizen door verschillende streken en door diverse functies in het bedrijfsleven is zij altijd in contact geweest met andere talen. Haar passie voor en het perfect beheersen van de Franse taal hebben haar al vroeg in staat gesteld anderen te helpen met het Frans. Sinds 1997 woont zij in Nederland. Haar meest succesvolle leerling is haar Nederlandse echtgenoot die de Franse taal uitstekend beheerst! In Nederland heeft zij voor een reisorganisator (gespecialiseerd in reizen naar Frankrijk) en voor diverse taleninstituten gewerkt. Deze tweeledige ervaring, praktisch en institutioneel, heeft geleid tot het opbouwen van een effectieve methode voor het doelmatig leren van de Franse taal.

Linkedin

  • info-123francais-franse-groepsles
  • info-123francais-franse-les
  • info-123francais-franse-prive-les