Intensieve cursus Frans

Wilt u op korte termijn Frans kunnen praten ? Dan is dit traject voor u.

Deze cursus is een op een, en bestemd voor alle niveaus en voor alle doelstellingen: beginners, hafgevorderden, gevorderden, vakantieFrans, zakelijk Frans, conversatie, etc.

Het kan ook in groepsverband georganiseerd worden (vanaf 2 personen tot 6 personen max.)

Deze cursusbestaat uit een pakket van 30 uren verdeeld in 6 uren per dag (van 10.00 tot 16.00 – tijden zijn flexibel). U bent de hele dag bezig met de Franse taal, ook tijdens de lunch. 6 uren lang met uw docente, gedurende 5 dagen. U leert en u spreekt Frans met een native speaker. Het leerproces verloopt daardoor op een natuurlijke wijze. U boekt snelle vooruitgang.
Dit traject kan natuurlijk aangepast worden. Bent u niet een hele week beschikbaar dan kunnen we de cursus over 2 of meer weken verspreiden.

Voorafgaand aan de cursus wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek om uw instapniveau te testen en uw doelstelling te bespreken. Voor het bepalen van uw instap- en eindniveau gebruiken we de criteria van het Europees Referentiekader voor talen (ERK) dat met niveau A begint en met niveau C eindigt.

U kunt kiezen om de lessen bij u thuis of bij ons op locatie te laten plaatsvinden. (Onze eventuele reiskosten worden doorberekend in het cursusbedrag)

U krijgt ook huiswerk, maar we houden natuurlijk rekening met uw beschikbare tijd ervoor. De tijd die u tussen 2 lessen aan het leren / oefenen besteed is heel belangrijk en heeft veel invloed op de vooruitgang.

Alle lessen worden op maat voorbereid, we werken niet met een kant-en-klaarmethode. De lessen zijn gebaseerd op wat u moeilijk vindt, op wat u nodig heeft, alle lessen worden persoonlijk en zorgvuldig voorbereid. Elke les krijgt u een persoonlijke feedback waarmee u verder kunt.

Met deze cursus leert u sneller Frans praten dan u van tevoren gedacht had !

Voor meer inlichtingen of een intake kunt u ons bereiken per telefoon of per email.