Privé cursussen

Wilt u Frans leren in uw eigen tempo ? Wilt u de vrijheid hebben om de lessen te plannen wanneer u dat wilt ? Dan is dit traject voor u.

Deze cursus is een op een en bestemd voor alle niveaus en voor alle doelstellingen: voor beginners, halgevorderden, gevorderden, voor vakantie-Frans, zakelijk Frans, conversatie, etc.

De cursus begint op uw eigen niveau. Voorafgaand aan de cursus wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek om uw instapniveau te testen en uw doelstelling te bespreken. Deze cursus bestaat uit een pakket van 12, 24 of 30 uren. Op basis van het intakegesprek kunnen we samen de duur van de cursus bespreken.

Voor het bepalen van uw instap- en eindniveau gebruiken we de criteria van het Europees Referentiekader voor talen (ERK) dat met niveau A begint en met niveau C eindigt.

De afspraken worden ook aan uw agenda aangepast. We kunnen alle afspraken van tevoren vastzetten, maar we kunnen ook per keer een nieuw afspraak maken. U zit dan niet vast aan data. We raden u wel aan om regelmaat te houden (de afspraken met regelmaat in te plannen) en niet te veel tijd tussen twee lessen te laten.

U kunt kiezen om de lessen bij u thuis of bij ons op locatie te laten plaatsvinden.

U krijgt ook huiswerk, maar we houden natuurlijk rekening met uw beschikbare tijd ervoor. De tijd die u tussen twee lessen aan het leren / oefenen besteedt is heel belangrijk en heeft veel invloed op de vooruitgang.

Alle lessen worden op maat voorbereid, we werken niet met een kant-en-klaarmethode. De lessen zijn gebaseerd op wat u moeilijk vindt, op wat u nodig heeft, alle lessen worden persoonlijk en zorgvuldig voorbereid. Elke les krijgt u een persoonlijke feedback waarmee u verder kunt.

Dit zijn de cursusmogelijkheden die we aanbieden:

Voor meer inlichtingen of een intake kunt u ons bereiken per telefoon of per email.

  • franse-les-cursussen-123francais
  • groepsles-franse-les-cursussen-123francais
  • prive-franse-les-cursussen-123francais