Groepscursussen

Wilt u Frans leren spreken samen met andere mensen om ervaringen te delen en in een gezellige sfeer? Dan is dit traject voor u.

We bieden verschillende cursussen voor verschillende niveaus en doelstellingen.

De groepscursussen vinden op onze locaties in Nijmegen of Maastricht plaats. De groepen zijn klein en bestaan uit minimaal 4 tot maximaal 6 personen, van alle leeftijden. Voordeel van onze cursussen is dat u door het kleine aantal cursisten per groep veel kans heeft om te praten en om feedback te krijgen waardoor u snel vooruitgang boekt.

De lessen zijn over 10 weken verdeeld met een stop tijdens de schoolvakanties. Een les duurt 1½ uur. Het zijn dag- of avondcursussen, we plannen de lessen volgens de wensen van de deelnemers.

  • De ochtendcursussen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (van 10 tot 11.30 uur), groepen ingedeeld per niveau.
  • De middagcursussen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (aanvangstijd vanaf 13 of 14 uur / op aanvraag), groepen ingedeeld per niveau.
  • De avondcursussen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond (vanaf 19 uur), groepen ingedeeld per niveau.

Voorafgaand aan de cursus wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek om uw instapniveau te testen en uw doelstelling te bespreken. Het best passend niveau wordt met u tijdens het intakegesprek besproken. Uw niveau wordt bepaald volgens de criteria van het Europees Referentiekader voor talen (ERK) dat met niveau A begint en met niveau C eindigt.

Dit zijn de cursusmogelijkheden die we aanbieden: